January 25, 2018
STVARI, KI JIH OBOŽUJEM: JANUAR

Mesec januar je tako rekoč za nami in odločila sem se, da bom z vami delila top izdelke, ki so mi polepšali prvi mesec letošnjega leta ♥︎ Vse od okusnih prigrizkov ... pa tja do priročnih aplikacij. Moji top mesečni izdelki so stvari, ki jih berem, gledam, kupim ali preizkusim. To so moja nedavna top odkritja, ki jih priporočam tudi tebi.


NOHTKI ESTRADA

Tako, kot se v svoji koži odlično počutim po telovadbi, se počutim tudi, ko imam urejene lase in nohte. Ta mesec sem še posebej navdušena nad svojimi nohtki, ki so mi jih uredili v Estrada studiu. Zaljubljena sem v to pastelno barvo, ki je ta mesec prevladala tudi v moji športni garderobi. 

 

NIKE TOPKI

Le kdo ne mara novih športnih oblekic? Nakup novih športnih stvari, me vedno še dodatno motivira, k obisku "gym-a". Že kar nekaj časa nisem obiskala Nike oddelka v Emporiumu, zato ni čudno, da se mi je ta mesec "utrgalo" ob vseh teh lepih fit oblekicah. Ker so imeli na poličkah moje trenutno najljubše barve, sem bila "prisiljena" zapraviti mini premoženje ("sorry ... not sorry") ... nekaj izmed stvari, ki sem jih kupila, lahko vidiš spodaj.

Na prvi pogled sem se zaljubila v model Nike Air crop top z dolgimi rokavi, ki mi bo v teh zimskih mesecih zagotovo prišel prav, saj bojo dolgi rokavčki lepo greli moje roke. Seveda sem topek nujno potrebovala v dveh različnih barvah 😉  

Naslednji topek, ki sem ga izbrala je DRI FIT Nike training top z dolgimi rokavi, ki je malo crop a ne preveč. Poleg te pastelne barve, ki se mimogrede ujema tudi z mojimi nohtki 😉, sem se seveda zaljubila tudi v čudovit, rahlo odprt hrbtni del ... in material je tako prijeten in mehak, da ga sploh nebi več slekla ♡

 

MAGIC PLANNER

Težko verjamem, da še nisi slišala za en in edini (in najlepši) - Magic Planner 😍, saj sem ga omenjala že v prejšnjih objavicah, pa vseeno ... še enkrat. Od začetka tega leta, je moj najljubši nedeljski ritual - zapisati cilje, opravke, naloge & fokus za prihajajoči teden. Jaa v tem magičnem planerčku je prostor za vse! Letni pregled, mesečni pregled, tedenski pregled in dnevni pregled - na koncu vsakega meseca pa še mini bilanca, "me time" stran in prazna stran, namenjena za zapis naključnih stvari, ki se ti podijo po glavi. To pa še ni vse - planerček je poln hudih motivacijskih pregovorov in z njegovo pomočjo bodo tvoji nemorem postali zmorem! Na moji facebook strani in instagram profilu do jutri poteka nagradna igra - če želiš sodelovati poišči to slikico in sledi navodilom. 

 

 

RITUALS GEL ZA TUŠIRANJE 

Obstaja toliko razlogov, zakaj je The Ritual of Sakura Shower moj najljubši gel za tuširanje - glavni je njegov vonj! Rice milk & cherry blossom je vonj, ki se ga preprosto ne morem naveličati. Gel se ob stiku z vodo, spremeni v bogato in dišečo peno, zato je že majhna količina gela zadostna za celotno telo. Všeč mi je tudi embalaža, ki je na voljo v dveh velikostih. Potovalno verzijo (50 ml) obožujem zato, ker je zelo priročna za v športno torbo, saj ne zavzame veliko prostora + nikoli me ne skrbi, da se mi pokrovček odpre in se milo zlije po torbi (😱😱😱 se ti je to že zgodilo?).

 

POKICE

Ponavadi nikoli ne kupim že pečenih kokic ... no ja ... razen v kinu; ampak v trgovini nikoli. Tokrat me je v Šparu pritegnila polica - Štartaj Slovenija, na kateri so bile zložene Pokice 😋. Najbolj me je pritegnilo to, da so pripravljene brez olja, zgolj z vročim zrakom (pa tudi brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa 👍🏼), kar me je takoj spomnilo na moje otroštvo. Ko sem bila majhna, smo namreč doma imeli napravo, ki je kokice delala na vročem zraku ... in te kokice so bile najbolj zanič kokice na svetu, saj so bile suhe kot stiropor. Pokice so izgledale kar dosti bolj mamljive, kot tiste iz mojega otroštva, zato sem se odločila, da jih poskusim. Privoščila sem si kar dva različna okusa, in sicer s karamelo in arašidovim maslom ter s slanino in dimljeno papriko. Ker sem bolj slanosnedka, bi rekla, da je moj trenutno najljubši okus s slanino in dimljeno papriko, čerpav so bile tudi karamelne odlične. Je pa na polički ostalo še nekaj okusov, ki jih definitivno kmalu poizkusim.

 

LIFESUM APLIKACIJA

Eden izmed ciljev, ki sem si jih postavila v začetku leta je, da vsak dan spijem 2 do 3 litre vode. Da bom lažlje sledila temu cilju, sem si na telefon naložila aplikacijo Lifesum, ki je aplikacija za sledenje zaužite hrane in pijače in je zelo preprosta za uporabo. V nastavitvah nastaviš dnevni cilj - koliko vode želiš popiti in pa velikost kozarca ali flaške, nato pa klikneš + na kozarček, ko ga spiješ. Preprosto kajne?

 

 

Kateri izdelek pa je tvoje 🔝 odkritje meseca ?

 

 

Komentar (0)

KOMENTAR