December 12, 2017
BANANIN KRUH

Siva in mrzla jutra pomenijo, da je potrebno vkopiti pečico in speči nekaj njamiii 👩🏻‍🍳 Tokrat je iz pečice zadišalo po domačem bananinem kruhu, ki si ga še kako rada privoščim za zajtrk ali za prigrizek med obroki. Je brez moke in super enostaven, tudi za tiste, ki se s peko ne ukvarjajo najraje.

 

POTREBUJEMO

❤︎  4 banane

❤︎  125 g mletih mandljev

❤︎  40 g kokosove moke

❤︎   1 žličko pecilnega praška

❤︎  1 žličko cimeta

❤︎  4 jajca

❤︎  4 žlice kokosovega masla

 

Predhodno segrejemo pečico na 170°C. 

Vse sestavine zmešamo s paličnim mašalnikom in maso zlijemo v namaščen pekač. 

Po želji lahko po vrhu posujemo mandljeve lističe.

Pečemo približno 50 minut.

 

 

 HRANILNE VREDNOSTI ZA 1 KOS
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
145 cal → 7 g ogljikovih hidratov ⎜11 g maščob ⎜4.5 g beljakovin

 

 

 

Komentar (0)

KOMENTAR