July 09, 2017
"PASTA" BREZ SLABE VESTI

“Pasto” brez slabe vesti jem že tretji dan zapored! Zakaj? Ker je tako noro dobra in tako preprosta za naredit!

Zakaj “pasta” brez slabe vesti? Ker ni pasta. In zakaj potem sploh pasta? Ker je bučka narezana na trakce, ki na krožniku izgledajo kot špagetki (vsaj meni).

POTREBUJEMO → za 1 osebo

🌸  2 žlici olivnega olja
🌸  1/4 žličke kajenskega popra
🌸  sol in

PRIPRAVA:

1. Na olivnem olju na srednji temperaturi prepražimo česen in rakce (2 minuti).

2. Dodamo na špagetke narezano bučko (“pasto”). Pražimo približno 7 minut in večkrat   premešamo.

3. Dodamo kajenski poper, parmezan, češnjev paradižnik ter baziliko ter pražimo še dobro minuto.

4. Solimo po okusu.

 Naredi svojo "pasto" brez slabe vesti in jo označi z #beherozgodbeizkuhinje .

Komentar (0)

KOMENTAR