zvlja5.png
zvlja7.png

faq

Vse, kar te zanima o HERO shotih, super hrani, naročanju, sodelovanju ali o nas, lahko najdeš na tej strani. 

V kolikor pa vam nismo odgovorili na tisto, kar vas zanima, nam pišite na info@behero.si ali na družbena omrežja.

O HERO SuperShot

Kdo je naredil recept za  HERO proizvode?


Na razvoju receptov je sodelovalo veliko število ljudi, mnogi med njimi so znani v svetu prehrambene industrije – asistenti in profesorji na večih fakultetah, nutricionisti in eksperti iz prehrambene industrije.
Od kje prihaja sadje, ki ga uporabljate pri proizvodnji Hero SuperShot?


Kot osnovo za vsak funkcionalni shot uporabljamo sadne sokove, ki jih sami izcedimo. Sveže sadje kupujemo od kmetov, plantaž, ki imajo striktno kontrolo nad uporabo pesticidov in umetnega gnojila.
Koliko je rok uporabe Hero SuperShot?


Rok uporabe za neodprto pakiranje je 12 mesecev, zahvaljujoč pasterizaciji. Na razvitih tržiščih je prepovedano puščati v promet sokove, ki niso pasterizirani, zaradi prisotnosti parazitov. Ti se po izceditvi sadja zelo hitro množijo, zaradi česar smo se odločili prav za ta proces.
Kako se konzumira Hero SuperShot?


Sestavino flaške dobro pretresite in popijte v najkrajšem možnem času, a najkasneje v eni uri od odprtja, tako da dobite iz vseh super-sestavin samo najboljše.
Koliko časa smem piti Hero SuperShot?


Priporočljiv odmerek je en shot dnevno po okusu, če gre za preventivo, a v nekaterih primerih, kot so gripa, prehlad ali pred kakšnimi zate pomembnimi dogodki, je možno popiti tudi tri shot-e dnevno v razmaku petih ur.
Ali lahko dam Hero SuperShot svojemu otroku?


Ne priporočamo konzumiranja Hero SuperShota otrokom, mlajšim od 12 let.
Sem noseča, ali lahko pijem Hero SuperShot?


Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom.
Sem diabetik, ali lahko konzumiram Hero SuperShot?


Seveda! Naši funkcionalni shoti ne vsebujejo dodatnega sladkorja, temveč samo naravni sladkor, ki se nahaja v samem sadju.
V kakšni obliki so zdravilne rastline, ki se uporabljajo v Hero SuperShotu?


V proizvodnji shotov uporabljamo naravne ekstrakte zdravilnih rastlin, proizvedenih v Srbiji. Pozorno smo izbirali dobavitelje zato, ker nam funkcionalnost Hero SuperShota največ pomeni.
Kdo ne sme konzumirati Hero SuperShota?


Naše funkcionalne shote ne smejo konzumirati ljudje, ki so občutljivi na nekatere sestavine.
Ali lahko dam Hero SuperShot svoji babici in dedku?


Seveda! Stari ljudje imajo v glavnem težave s premajhnim vnosom hranil, tako da bo tvoji stari mami in dedku Hero SuperShot gotovo prišel prav.
Ali dodajete umetne okuse in sladila v Hero SuperShote?


Absolutno ne! Ne igramo se s temi stvarmi in verjamemo, da so okusi, ki nam jih je dala narava, nekaj, česar ne bi smeli menjati in izboljševati.
Zakaj uporabljate plastične flašice?


PET embalaža je mnogo enostavnejša od steklene.
Ali je Hero SuperShot veganski proizvod?


Vsi Hero SuperShoti so veganski proizvodi, razen Beauty SuperShot, ki vsebuje kolagen ribjega porekla.
Ali lahko pijem Hero SuperShot, če imam nekatere alergije?


Priporočamo ti, da pogledaš sestavine svojega funkcionalnega shota, preden ga konzumiraš in se tako prepričaš, da nisi alergičen ali občutljiv na kakšno od sestavin.
Kaj je alkalna voda in zakaj jo uporabljate v Hero SuperShotu?


Alkalna voda je voda, ki ima Ph vrednost preko 9 in je izredno dobra za ustvarjanje bazne osnove v tvojem organizmu. Tako dobra stvar je morala biti del naše zgodbe😊
Zakaj je Hero SupeShot dober zame?


To je najhitrejša in verjetno najučinkovitejša izbira za vnos vseh potrebnih sestavin, vitaminov, da bi bil tvoj organizem na optimalnem nivoju vsak dan.
Zakaj 55 ml?


Glede na to, da je Hero SuperShot bomba hranil, je 55 ml ustrezna doza. Sestavine, kot so ingver, limona in kurkuma, so dokaj močne in jih ni priporočljivo konzumirati več kot 55 ml naenkrat.

O NAROČANJU

Naročil sem Hero SuperShot pri vas, kdaj ga lahko pričakujem?


Naročila sprejemamo vsak dan. Vsa naročila, ki so obdelana do 16.00 ure, so odposlana še isti dan. Tako odposlano naročilo je pri tebi naslednji delovni dan.

O PODJETJU

Kdo stoji za blagovno znamko HERO?


Za blagovno znamko stoji tim ljudi, ki je že leta obseden z zdravim življenjem in z mnogo izkušenj v prehrambeni industriji, prodaji in marketingu.
Kje se nahaja vaša proizvodnja?


Naša proizvodnja se nahaja v Beogradu, Republiki Srbiji.
Ali sponzorirate dogodke?


Seveda! V kolikor organiziraš dogodke, ki bi lahko bili zanimivi za nas, nam pišite na hero@behero.si
Ali ste zainteresirani za humanitarne akcije in donacije?


Ustanovitelji zaščitne znamke imajo za osebni cilj poboljšati kvaliteto življenja vseh ljudi na svetu, zaščito življenjskega okolja in pomoč tistim, katerim je ta najpotrebnejša. Vedno smo pripravljeni dati svoj prispevek k doseganju teh ciljev, prav tako smo tudi sami pobudniki raznih akcij. V kolikor poznaš nekoga, ki mu je potrebna pomoč, nam to sporoči na info@behero.si in radi bomo pomagali.

O SODELOVANJU

Imam trgovino in bi rad imel videl Hero SuperShot na svojih policah. Ali delate tudi z majhnimi trgovinami ali samo z distributerji in velikimi trgovskimi verigami?


Vsak, ki so mu bili naši proizvodi všeč, jih lahko kupi kot pravna oseba ali fizična oseba. Pišite nam na info@behero.si

O SUPER HRANI

Ameriški slamnik


Ameriški slamnik je odlično naravno zdravilo proti gripi in prehladu. Ima sinergično delovanje z vitaminom C, katerega je 80 mg v Immuno SuperShotu. Pomaga pri rasti zdravih celic. Povečuje število belih krvnih zrnc. Najmočnejši naravni imuno stimulator. Študije so pokazale, da se zaradi konzumacije zmanjšuje možnost prehlada za 58%. Zmanjšuje trajanja prehlada in gripe za 1 - 4 dni. Nahaja se v Immuno SuperShotu.
Hidrolizirani ribji kolagen


Izboljšuje izgled kože, las in nohtov. Celo 25% vseh beljakovin v človeškem telesu predstavlja kolagen. Je vodilni element v sestavi las, kože, oči, zob in nohtov. Vitamin C za boljšo sintezo kolagena; Obstajata dve vrsti kolagena – ribji in goveji. Goveji se uporablja za obnovo hrustanca in izgradnjo mišic, medtem ko se ribji uporablja za upočasnjevanja staranja, zmanjšuje gube in daje lepši izgled lasem in nohtom. Peptidi hidroliziranega ribjega kolagena so manjši kot goveji kolagen, kar omogoča njegovo boljšo absorpcijo. Nahaja se v HERO Beauty SuperShotu.
Vitamin C


Zelo pomemben za zaščito krvnih žil pred poškodbo prostih radikalov. Deluje kot preventivno sredstvo pri srčnih obolenjih. Vitamin C igra ključno vlogo pri proizvodnji nevrotransmitorjev, ki vplivajo na razpoloženje in so ključni za pravilno funkcioniranje možganov. Čim več je vitamina C, boljše je razpoloženje in večja potreba po fizični aktivnosti. Askorbinska kislina pomaga pri zmanjševanju simptomov astme in pomaga pri zaščiti pred škodljivim delovanjem onesnaženja na človeško telo. Možnost raka pljuč, ust, grla in želodca se drastično zmanjša s pomočjo visokega vnosa vitamina C v organizem. Nahaja se v vseh HERO SuperShotih.
Hialuronska kislina


Izboljša izgled in elastičnost kože. Čeprav se tako imenuje, je hialuronska kislina pravzaprav sladkor. Hidrira kožo, vezujoč molekule vode nase. En gram hialuoronske kisline lahko absorbira celo en liter vode. Vnos hialurona oralno je učinkovitejši kot uporaba kozmetičnih preparatov. Kozmetični preparati delujejo lokalno, medtem ko z oralnim vnosom hialurona spodbujamo ravnomerno hidratacijo celotne kože. Nahaja se v HERO Beauty SuperShotu.
Alkalna voda


Alkalna voda je voda, ki ima visoko pH vrednost – več kot običajna pitna voda in s tem nevtralizira kisline v našem organizmu in uravnovesi pH krvi, da bi bile celice pravilno nahranjene. Če jo redno pijete, bo to povečalo nivo hidratacije telesa. Ščiti prebavni, imunski in kardiovaskularni sistem in prispeva k zdravi izgubi teže, bori se za zadrževanje tekočine in umirja glavobole, izboljša mentalni in fizični nivo energije, zmanjšuje simptome razdražljivosti in stresa. Nahaja se v Immuno SuperShotu.
Reishi gobe


Reishi goba na Kitajskem, znana kot »goba brez smrtnosti« spodbuja dolgoživost, kar verjame kitajski narod. Gre za eno najstarejših zdravilnih gob in je v uporabi že več kot 4000 let. Prednosti reisi gobe so neverjetne: pozitivno vpliva na gene v belih krvnih zrncih, povečuje proizvodnjo antiteles, ki se borijo proti notranjim vnetjem, uravnava nivo sladkorja v krvi, je močan antioksidant, reducira slab LDL holesterol. Reishi goba je močan antioksidant, ki ima pozitivne učinke proti astmi in bronhitisu. Nahaja se v Immuno SuperShotu.
Angelika


Stoletja nazaj je ta rastlina iz družine kobulnic (sorodnik janeža, kumine, komarčka, kopra, korenčka in tudi strupenega bršlina) uživala velik ugled v borbi proti nalezljivim boleznim. V srednjeveški Evropi so korenino angelike nosili okoli vratu, da bi se izognili gripi. Ta običaj se je ohranil vse do druge svetovne vojne. Prvo leto dni so dojenčke kopali v vodi, v kateri so namočili to korenino. To so imeli za učinkovito sredstvo za zaščito proti kugi, tifusu in tudi uročenim očem. Angelika pomaga v boju proti kašlju, bronhitisu, vnetju pljuč in ostalim respiratornim boleznim. Korenina angelike ima izjemno blagodejen učinek na prebavne organe, stimulira prebavo, odstranjuje napenjanje in pline. Angelika redči kri in se priporoča tistim, ki imajo povišan krvni pritisk. Prav tako vsebuje psoralene, kar pojasnjuje njeno učinkovitost pri zdravljenju kostnih bolezni, točneje luskavice. Nahaja se v Immuno HeroShotu.
Baldrijan


Baldrijan je v svetu poznan kot kraljica umirajočih rastlin. Predstavlja naravno rešitev proti stresu, nespečnosti in je naravno zdravilo proti anksioznosti. Nahaja se v Zen SuperShotu.
Meta


Meta je odlično rastlinsko zdravilo proti napihnjenosti, slabe prebave, plinov in bolečin v prebavnih organih. Prav tako se uporablja pri nespečnosti, mentol iz mete poveča kapaciteto pljuč, kar pomaga pri sproščanju. Nahaja se v Zen SuperShotu.
Melisa


Melisa je rastlina, za katero pravijo, da vrača radost življenja. Uporabljamo jo v boju proti depresiji in anksioznosti in tudi proti nespečnosti in motnjah spanja. Osvobaja od stresa in sprošča mišice. Nahaja se v Zen SuperShotu.
Pelin


Pelin je ena od najbolj grenkih aromatičnih rastlin na svetu. Spodbuja izločanje želodčnih žlez, izboljšuje prebavo in absorpcijo hranljivih sestavin in pomaga pri trebušnih težavah in napihnjenosti. Prav tako pelin čisti organizem od parazitov, je odlično sredstvo za zdravljenje žolčnih težav kot tudi za čiščenje krvi. Deluje protivnetno in kot blagi antidepresiv. Nahaja se v Detox SuperShotu.
Korenina regrata


Korenina regrata je bogat vir vitaminov, mineralov in vlaknin, kot so železo, kalcij, folna kislina in magnezij. Vpliv korenine regrata je ogromen: ima močno diuretično delovanje, deluje blagodejno na kompletni urinalni trakt, vsebuje močne antioksidante, ureja nivo sladkorja v krvi zaradi visoke vsebnosti insulina, ureja nivo holesterola v krvi, spodbuja prebavo. Uporablja se proti zadrževanju vode v telesu. Nahaja se v Detox SuperShotu.
Spirulina


Spirulina je plavo zelena alga, ki je, po laboratorijskih raziskavah, najhranljivejša hrana na svetu. Vsebuje vseh 9 esencialnih masnih kislin in celo 10 krat več beta-karotena od korenčka. Najpomembnejša komponenta spiruline je fikocijanin, zaradi katerega ima spirulina zeleno barvo. Fikocijanin je močan antioksidant, prav tako pa ima tudi močno proti vnetno delovanje: čisti kri, ureja holesterol in trigliceride v krvi, ureja krvni pritisk, povečuje število hemoglobina v rdečih krvnih zrncih. En gram spiruline dnevno zmanjšuje trigliceride v krvi za 16,3% in nezdravi LDL holesterol za 10,1%. Nahaja se v Detox SuperShotu.
Kurkuma


Kurkuma je znana kot naravni antibiotik in naravni antiseptik. Ima neverjetno protivnetno delovanje, ki se po učinkovitosti lahko meri z zdravili, toda brez neželenih učinkov. V kombinaciji s poprom se povečuje absorpcija kurkume za neverjetnih 2000%. Antioksidacijske lastnosti kurkume delujejo direktno na svobodne radikale, toda tudi indirektno, s stimulacijo antioksidacijskih encimov. Uporablja se jo za zdravljenje kandide, zmanjšuje nivo holesterola in sladkorja v krvi ter ojača delovanje zdravil proti bolečini. Dokazano je, da kurkuma pomaga pri zdravljenju 600 bolezni. Nahaja se v HotShot SuperShotu.
Črni poper


Črni poper vsebuje piperin, ki ima močne protivnetne lastnosti in je močan antioksidant. Ureja nivo sladkorja v krvi in zmanjša tek. Poper spodbuja hitrejšo absorpcijo kurkumina iz kurkume, kot tudi vitamina A in C. Nahaja se v HotShot SuperShotu.
Čili paprika


Pospešuje metabolizem. Zmanjšuje tek. Kapsaicin iz pekoče paprike zmanjšuje krvni pritisk. Spodbuja cirkulacijo ter zmanjšuje nivo sladkorja v krvi. Nahaja se v HotShot SuperShotu.