KDO SMO MI?

zelena linija.png

Ne, nismo klasična tovarna sokov. 

Nismo niti blizu, pravzaprav smo nekaj povsem drugega.

Mi smo 100% wellness entuziasti, ki so se iz svoje ljubezni do zdravega življenja odločili, da s pomočjo strokovnjakov naredijo HERO SuperShot. Po večletnem delu v industriji sadja in zdravih živil ter preučevanju aspekta modernega življenja smo dojeli, da vsi mi potrebujemo en HERO v našem vsakdanjiku.

zelena linija.png

zakaj hero?

Skoraj še nismo slišali lažjega vprašanja.

Vsakodnevno življenje nam zadaja vse več obveznosti, fokusa, stresa in sprememb, več, kot jih povprečen človek sploh lahko vklopi v skladno življenje, zaradi tega pogosto pozabimo na tisto najvažnejše – zdravje. Vemo, da ti ta zgodba zveni znano.

Zberi se.

Skrbi zase in za svoje ljubljene, v tej misiji smo mi tu, da ti pomagamo. HERO je ultra-giga-super napitek, ki tvoj organizem spremeni v heroja. 

Saj smo vsi kot otroci razmišljali, da bi bili heroji, mar ne?

HEROJSKA MISIJA

Začeli smo na lastnih primerih. Najprej smo želeli, da našim družinam in sebi ponudimo nekaj več za zdravje, obidemo moderen način zdravljenja in se vrnemo k naravi. 
Verjeli smo, da je mogoče, sedaj smo tudi prepričani. 
In odločili smo se, da enako ponudimo tudi tebi!

 

Naša misija je, da dvignemo zavest o zdravem in skladnem življenju, pomembnosti tistega, kar vnašamo vase in super-sestavinah, za katere mogoče prvič slišiš.

Dovolj smo se hecali z zdravjem, popij HERO.

zvlja nova.png
zelena linija.png
Path 03.png
zvlja nova.png
zvlja nova.png