Registracija in prijava

V spletni trgovini BEHERO je registracija poljubna.

POSTOPEK REGISTRACIJE

 • Za registracijo klikni na možička v desnem zgornjem kotu spletne strani ter klikni na gumb - ustvari račun.

 •  Za registracijo, so potrebni naslednji podatki: ime, priimek, e-pošta ter geslo. Za dokončanje registracije klikni na gumb USTVARI.

 • Čestitamo! Pravkar si ustvarila svoj račun, v katerem lahko spremljaš zgodovino in status naročil. Na tvojo e-pošto smo ti v tem trenutku poslali sporočilce o uspešno opravljeni registraciji.

 

 • V kolikor želiš svojemu računu dodati podatke o naslovu (za namen dostave), lahko to storiš na naslednji način. Pojdi v "moj račun" in klikni na - poglej naslov (glej sliko zgoraj). S klikom se odpre naslednje, kjer izbereš dodaj nov naslov.

 • Za dodajo naslova so potrebni naslednji podatki: ime, priimek, naslov, mesto, država, poštna številka. Poljubno lahko izpolnete tudi ime podjetja in telefonsko številko. Za dokončno potrditev naslova klini na gumb DODAJ NASLOV. 

 

 • V primeru da želš spremeniti ali izbrisati naslov pojdi v "moj račun" in klikni na poglej naslov. Na ekranu se bo prikazal tvoj naslov, pod njem pa možnost spreminjanja oziroma izbrisa le tega.

 

PRIJAVA V RAČUN

 • Po uspešni registraciji je prijava ob naslednjem obisku naše spletne strani čisto preprosta. Za prijavo klikni na možička v desnem zgornjem kotu spletne strani, ter nato izberi gumb - prijavi se.

 • Za vpis v spletno trgovinico potrebuješ uporabniško ime (ki je enako naslovu tvoje elektronske pošte) in geslo, ki si ga določila pri registraciji. Klikni na VPIŠI SE. Čestitamo! Uspešno si se vpisala v našo spletno trgovinico.

 • V primeru da si pozabila geslo, klikni na - Si pozabil/-a geslo? in sledi navodilom (glej sliko zgoraj).
 • V primeru da registracije še nisi opravila pa klikni na Ustvari račun, in sledi navodilom na začetku strani.

 

ODJAVA IZ RAČUNA

 • Za odjavo iz računa klikni na možička v desnem zgornjem kotu spletne strani, ter nato izberi gumb - odjavi se.

*** 

Ponudnik se zavezuje k trajnem varovanju vseh osebnih podatkov. Osebne podatke registriranih kupcev bo ponudnik obravnaval zaupno, jih skrbno varoval in v nobenem primeru posredoval tretji osebi, razen če tako določa zakon. Podatki ne bodo nikoli zlorabljeni na kakršen koli način. Ponudnik bo pridobljene podatke uporabljal za nemoteno izvedbo nakupnega postopka, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletne strani in izdelkov. Komunikacija z uporabniki: Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi v našo spletno trgovino ali ob nakupu občasno obveščamo o novostih in akcijah na strani. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.